salaris directeur basisschool

Ik heb een vast salaris van 18000 bruto per maand netto komt dat neer op. Een Directeur Basisschool verdient per maand gemiddeld 5409 bruto.

Leraar Basisonderwijs La Voor De Onderbouw 0 4 Fte Pdf Gratis Download
Leraar Basisonderwijs La Voor De Onderbouw 0 4 Fte Pdf Gratis Download

Vacatures Directeur basisschool in Laren.

. Naast L10 zijn er de salarisschalen L11 voorheen LB L12 voorheen LC L13 voorheen LD en L14 voorheen LE. Werk zoeken binnen 385000 actuele jobs. Fulltime baan parttime baan tijdelijke baan. Beste werkgevers in Laren.

Alle afspraken op een rij Bekijk jouw CAO. Info over salaris directeur. Het beroep Directeur Basisschool is onderdeel van de beroepsfamilie Managers basis- en speciaalonderwijs. Salarissen voor een Directeur Basisschool bij Triade Netherlands - 1.

Hij is directeur in het basisonderwijs en geeft leiding aan bijna tien leerkrachten en onderwijsassistenten. Average salaries for Triade Netherlands Directeur Basisschool. Een beginnend directeur op een kleine basisschool moet het doen met zon 2700 euro per maand terwijl een directeur op een grote school een maximum salaris van 3900 euro. Dan kan je die.

Salaristabellen primair onderwijs per 1 juli 2022 volgens CAO PO 2022-2023 pdf Deze tabellen komen uit de actuele cao voor primair onderwijs. De salarisschalen hebben in het primair onderwijs allemaal vijftien treden. Ben je helemaal nieuw in het onderwijs of wil je in het onderwijs gaan werken en vraag je je af welke salarisschaal bij een bekwaamheidsbewijs of ambt hoort. Resultaten van 8 zoekmachines.

Samen bereiken we meer. Salarissen voor een Directeur Basisschool bij Stichting OBO - 1 salarissen gemeld. De PO-Raad en de vakbonden. Mensen met dit profiel hebben gemiddeld een brutoloon van.

De Directeur van een kleine basisschool zit in schaal DA vroeger schaal 10 wat hem maandelijks bruto 2605 tot 3837. Verander je criteria en zie meteen de impact op je brutoloon. Profiteer van alle voordelen. Triade Netherlands salary trends based on salaries posted anonymously by Triade Netherlands employees.

5133 mnd. Met deze week. In vijf stappen weet je hoe jouw loonstrook eruitziet. Een middelbare schooldirecteur verdient.

Salaris per maand Beloning per maand. De CEO van een multinational en de directeur van een basisschool. Ook op het gebied van het verdiende salaris toont zich een significant. Wat is het salaris van een directeur basisschool.

Het gemiddelde salaris voor een Directeur in India is 2558436 per jaar. Klik hier en bekijk het totale salaris recent gedeelde salarissen en meer. Bent u werkzaam in het onderwijs dan vindt u hier informatie over de geldende cao salarisschalen en functiewaardering voor onderwijspersoneel. Een schooldirecteur op een basisschool verdient in 2022 een salaris tussen de 2500 en 3700 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Het minimale salaris ligt op 2896 en het maximale bruto maandloon ligt op 7922 bij een 40. Schaal treden en totale beloning in het basisonderwijs per 1 juli 2022. Het loon van een directeur basisonderwijs. Bij een directeursbaan hoort natuurlijk ook een directeurssalaris.

DIRECTIE BASISONDERWIJS CAT A CAOXII Minimum leeftijd 22 Minimumsalaris 2613174 Maximumsalaris 4030099.

Kansenongelijkheid Op Basisschool Onbewuste Vooroordelen Of Kwetsbare Thuissituatie De Balie
Kansenongelijkheid Op Basisschool Onbewuste Vooroordelen Of Kwetsbare Thuissituatie De Balie
Schooldirecteur In Het Primair Onderwijs Is Vaker Een Vrouw De Algemene Onderwijsbond
Schooldirecteur In Het Primair Onderwijs Is Vaker Een Vrouw De Algemene Onderwijsbond
Wat Verdien Ik Als Leraar In Het Primair Onderwijs Rijksoverheid Nl
Wat Verdien Ik Als Leraar In Het Primair Onderwijs Rijksoverheid Nl
Moeten Onderwijzers Minder Zeuren Intermediair
Moeten Onderwijzers Minder Zeuren Intermediair
Stichting Brigantijn Linkedin
Stichting Brigantijn Linkedin

Komentar

Postingan populer dari blog ini

uoft exam schedule

יורוליג 2021

youtube art for kids hub